Voorstellen

foto Jeanne

Ansjerie van Duren

Ik ben Ansjerie van Duren (geb: 20-09-1960),  ik woon in Mill en ik ben getrouwd met Jos. Ik ben moeder van 2 kinderen die al op zichzelf wonen. We hebben 6 kleinkinderen  waar we erg trots op zijn en erg van genieten als ze op bezoek komen. 

Mijn beroep was 9 jaar bejaardeverzorgende maar door mijn rugklachten ben ik hier niet in kunnen blijven werken. Ik ben 9 jaar thuis geweest en destijds heb ik heerlijk voor mijn kinderen gezorgd.

Nadien wilde ik toch weer terug in het arbeidsproces en ben ik als vrijwilligster op de peuterspeelzaal 't Krieleke in Mill gaan werken. Na 1 jaar werd ik oproepkracht en toen kreeg ik al gauw een parttime contract aangeboden. Ik ben 17 jaar werkzaam geweest aldaar, door een reorganisatie  kwam de peuterspeelzaal te vervallen in Mill. Dat ging mij aan mijn hart, want met kinderen werken blijft een uitdaging ze zijn namelijk zo puur. Ik ben destijds 9 maanden  thuis geweest. De vraag van Gasouderbureau Roos in een advertentie voor het opstarten van peutergroepjes in Mill, sprak me erg aan. Dit was helemaal mijn ding, ik had de ruimte thuis en al gauw werd alles in  werking gezet. Ik verzorg de opvang sinds 01-12-2013 vanuit ons huis. Mijn visie: ''de peuters veiligheid en geborgenheid bieden en stimuleren in de ontwikkeling voor het voorschoolse voor de bassischool, signaleerfunctie, het samenspelen en leren omgaan met regels'', dat kon ik thuis allemaal bieden.

De opleidingen die ik gedaan heb zijn: SPW 3, VVE certificaat, cursus kinderpsychologie en ik heb mijn Kinder- EHBO certificaat.

De groepjes zijn klein, namelijk max. 5 peuters zodat ik ook individueel aandacht aan de ontwikkeling van uw kind kan schenken. In overleg met ouders en het consultatiebureau kunnen we aan uw kind ondersteuning bieden waar dit nodig is en advies geven. 

Als u interesse heeft in de peuteropvang voor uw peuter vanaf 2 jaar, dan bent u altijd welkom om vrijblijvend een kijkje te komen nemen en voor meer informatie te verkrijgen. 

Mijn mobielnummer waar ik altijd op te bereiken ben is: 06-20827486